Σχετικά με εμάς

Το socialpolicy.gr συμπλήρωσε δέκα έτη συνεχούς λειτουργίας (2013-2023) συνεχίζοντας το πολύπλευρο έργο του.

Κυριότερος στόχος μας είναι η ανάδειξη και παρουσίαση θεματικών κοινωνικής πολιτικής μέσα από το πρίσμα της αλληλεγγύης, της ιδιότητας του πολίτη, των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων με ιδιαίτερη εστίαση σε ζητήματα φύλου.

Πέραν αυτής της βασικής επιδίωξης, το SocialPolicy ενημερώνει καθημερινά τους κοινωνικούς επιστήμονες/ τις κοινωνικές επιστημόνισσες για θέσεις εργασίας και ευκαιρίες καριέρας σε φορείς της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Παράλληλα, αποτελεί μία ενημερωτική πύλη για σεμινάρια, εκπαιδευτικά και μεταπτυχιακά προγράμματα στις κοινωνικέςανθρωπιστικές και παιδαγωγικές επιστήμες .

Καινοτομώντας, προσπαθούμε να προσφέρουμε με συνέπεια και ποιότητα ερευνητικό υλικό στο πεδίο των κοινωνικών επιστημών μέσω σημαντικών πηγών διεθνών οργανισμών αλλά και σύντομων μελετών/αρθρογραφιών.

Επιπρόσθετα, θεωρούμε ότι ο δημόσιος διάλογος γύρω από σύνθετα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα συχνά αμελεί να λάβει υπόψιν του σημαντικές κοινωνικές, κοινωνιακές και κοινωνιολογικές παραμέτρους. Προσπαθούμε, έτσι, να συμβάλλουμε με τοποθετήσεις που έχουν ως κύριο γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση των ανισοτήτων.

Στοχεύοντας στην συνεχιζόμενη βελτίωση της ποιότητάς μας, θα θέλαμε να σχολιάσετε, να προτείνετε πιθανές διορθώσεις, ή ελλείψεις που πιθανά παρατηρείτε.

Σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την υποστήριξη,

Η ομάδα του SocialPolicy.

 

Ανδρέας Ντούνης | Ιδρυτής / Υπεύθυνος Περιεχομένου – Επιμέλειας Κειμένων και social media

To SocialPolicy αποτελεί μετεξέλιξη του προσωπικού ιστολογίου (blog) του Ανδρέα Ντούνη, στο οποίο ξεκίνησε να διαμοιράζει επιστημονικές εργασίες και σύντομες μελέτες του. 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Μεθοδολογία και Εφαρμογές στην Κοινωνική Πολιτική στην κατεύθυνση «Κοινωνική Προστασία και Κοινωνική Συνοχή» του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστήμιου και από το 2018 υποψήφιος διδάκτορας του ίδιου τμήματος.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι Αθήνας.

Ως υπεύθυνος περιεχομένου και social media στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της αρθρογραφίας όπως και της παρουσίασης αυτής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την αρθρογραφία του εδώ -> http://bit.ly/2J3gouq

E-mail επικοινωνίας: andounis@gmail.com

 

Ελένη Τομπέα | Υπεύθυνη marketing και editor 

Η Ελένη Τομπέα συνέβαλε τα μέγιστα στην αρχική στόχευση της ιστοσελίδας όσο και στον μετέπειτα στρατηγικό σχεδιασμό της.

Έχει ολοκληρώσει σεμινάρια μεθοδολογίας της διδασκαλίας της Αγγλικής ως ξένη γλώσσα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (TEFL) και έχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικών και freelancer στον τομέα του content marketing και της αρθρογραφίας. Φοιτεί στο Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου “Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό”.

Είναι υπεύθυνη για τις ενέργειες marketing (content marketing, branding, design) και για τις εκστρατείες εξωστρέφειας.

Ως υπεύθυνη marketing στοχεύει στην ανάδειξη της καινοτομίας και προστιθέμενης αξίας του SocialPolicy σε ολοένα και περισσότερους φορείς.

Δείτε εδώ την αρθρογραφία της -> http://bit.ly/2ETekmw

E-mail επικοινωνίας: marketing.socialpolicy.gr@gmail.com

 

2013 – 2023 || 10 ΕΤΗ SocialPolicy!

Comments 4

 1. Αμαλία says:

  !

 2. Ελενη Αντωνίου says:

  Πολύ ενδιαφέροντα άρθρα!

 3. Κώστας Κ. says:

  Πράγματι!! Μοναδικά άρθρα τα οποία δεν προσπερνάς!

 4. Αντωνία says:

  Εξαιρετική επιμέλεια ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο