Κατεβάστε δωρεάν πάνω από 250 βιβλία τέχνης

Οι εκδόσεις Getty Publications παράγουν βραβευμένους τίτλους που προκύπτουν ή συμπληρώνουν το έργο των: J. Paul Getty Museum, the Getty Conservation Institute, the Getty Research Institute. Αυτή η μεγάλη ποικιλία βιβλίων καλύπτει τους τομείς της τέχνης, της φωτογραφίας, της αρχαιολογίας, της αρχιτεκτονικής, της διατήρησης και των ανθρωπιστικών επιστημών, τόσο για το ευρύ κοινό όσο και τους ειδικούς.

Οι εκδόσεις περιλαμβάνουν εικονογραφημένα έργα καλλιτεχνών, ιστορία της τέχνης, καταλόγους εκθέσεων, έργα σχετικά με την πολιτιστική ιστορία, την έρευνα για τη διατήρηση των υλικών και των αρχαιολογικών χώρων, επιστημονικές μονογραφίες, κριτικές εκδόσεις μεταφρασμένων έργων, ολοκληρωμένες μελέτες, και εκπαιδευτικά βιβλία για την τέχνη για παιδιά όλων των ηλικιών.

Το 2014, οι εκδόσεις Getty ξεκίνησαν μια ψηφιακή βιβλιοθήκη με περισσότερους από 250 τίτλους που καλύπτουν τη σαρανταετή ιστορία του εκδοτικού οίκου. Οι τίτλοι μπορούν να αναζητηθούν με βάση τον τίτλο, τον συγγραφέα και με λέξη-κλειδί και περιλαμβάνουν πλήρεις περιγραφές, πίνακες περιεχομένων, συνδέσμους για on line ανάγνωση ή για αγορά του έντυπου βιβλίου, για αναζήτηση του τίτλου σε βιβλιοθήκη ή για δωρεάν κατέβασμα του αρχείου PDF για προσωπική χρήση.

Getty Publications Virtual Library

socialpolicy.gr

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  Ντέμπορα Κάμερον | Φεμινισμός: παρελθόν και παρόν ενός κινήματος

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!