Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Φιλοσοφία: Γνώση, Αξίες και Κοινωνία” 2017-2018

Ο Τομέας Φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών , στη γνωστική περιοχή “Φιλοσοφία: Γνώση, Αξίες και Κοινωνία”.

Το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού ∆ιπλώματος Ειδίκευσης, μετά από διετείς σπουδές, και στη συνέχεια μπορεί να οδηγήσει σε διδακτορικό δίπλωμα.  Τα προσφερόμενα μαθήματα καλύπτουν τις εξής δύο (2)  κατευθύνσεις:

  1. Αρχαία φιλοσοφία: Γνώση, αξίες και κοινωνία και
  2. Νεώτερη και σύγχρονη φιλοσοφία: Γνώση, αξίες και κοινωνία

∆εκτοί γίνονται πτυχιούχοι όλων των Τμημάτων των ΑΕΙ της ημεδαπής και αντιστοίχων αναγνωρισμένων ως ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής, καθώς και
απόφοιτοι συναφών Τμημάτων των ΤΕΙ, συναφούς γνωστικού αντικειμένου, με τις προϋποθέσεις που εκάστοτε ισχύουν για τους πτυχιούχους ανώτατης εκπαίδευσης.  Έναρξη μαθημάτων, χειμερινό εξάμηνο 2017 – 2018.

Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι να αποστείλουν την ΑΙΤΗΣΗ συμμετοχής τους και το ΥΠΟΜΝΗΜΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ταχυδρομικά αλλά ΚΑΙ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pmsphil@fks.uoc.gr σε μορφή κειμένου word  και ΟΧΙ σε pdf αρχείο.

Η επόμενη διαδικασία επιλογής θα λάβει χώρα την Τρίτη 12  Σεπτεμβρίου 2017 και την Τετάρτη 13  Σεπτεμβρίου 2017. Οι δηλώσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου,  Τμήμα Φ.Κ.Σ., 74100 Ρέθυμνο, υπόψη κυρίας Τζανουδάκη) από Τρίτη 4 Ιουλίου έως Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2017.  (Παρακαλούμε οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά ,  να στέλνονται με απλό ταχυδρομείο[ όχι συστημένα] ή με courier)

Η εξέταση της ξένης γλώσσας θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017,  και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Μιχελή του Τμήματος. (Ισχύει ΜΟΝΟ για τους υποψηφίους που δεν κατέχουν πτυχίο επιπέδου Proficiency, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να έχουν μαζί τους λεξικό).

Η συνέντευξη- προφορική εξέταση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13  Σεπτεμβρίου 2017  και ώρα 9:30 π.μ. στην Αίθουσα Μιχελή του Τμήματος.

Για τα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, την ΑΙΤΗΣΗ και το ΥΠΟΜΝΗΜΑ, δείτε την αναλυτική προκήρυξη:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Διαβάστε Επίσης  Ο Τζόρτζιο Αγκάμπεν συζητά με τη Βαβυλωνία

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!